ygeia-asfaleia-interamerican

Γραμμή υγείας 1010

Γραμμή υγείας 1010

Όλα για την υγεία σας σε ένα τηλέφωνο!

Γραμμή Υγείας 1010: Ένα μοναδικό πλεονέκτημα για εσάς και τους αγαπημένους σας. Σε ένα τηλέφωνο έχετε στη διάθεσή σας όλες τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστείτε για την υγεία σας. 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, όπου και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το 1010 είναι αναπόσπαστο μέρος του Συστήματος Υγείας INTERAMERICAN “bewell”. Eίναι το συντονιστικό κέντρο, η «καρδιά» αυτού του συστήματος, αφού για οτιδήποτε χρειαστείτε γιατροί και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό είναι άμεσα προσβάσιμοι να σας συμβουλεύσουν, να σας κατευθύνουν και να σας δώσουν απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που αφορά την υγεία σας ή τη χρήση του συμβολαίου σας.

Μια εξαιρετική υπηρεσία για να είστε και να νιώθετε καλά!

Ποιες είναι οι υπηρεσίες της Γραμμής Υγείας 1010;

Ιατρικές συμβουλές

Τα θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολήσουν είναι αναρίθμητα. Κάποια απ’ αυτά, είναι πιο απλά: το παιδί σας ξυπνά μέσα στη νύχτα μ’ έναν πόνο, όπως στην κοιλιά, το στομάχι ή το αφτί. Ανεβάζετε ξαφνικά πυρετό. Σας ενοχλεί σταθερά ο καρπός σας. Τα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας δεν υποχωρούν…

Πόσο ανησυχητικά είναι τα συμπτώματα που σας ταλαιπωρούν; Τι μπορεί να τα ανακουφίσει άμεσα; Ποια εμβόλια ή άλλα προληπτικά μέτρα πρέπει να πάρετε για την Ελλάδα ή όποια άλλη χώρα θελήσετε να επισκεφθείτε;

Μ’ ένα τηλεφώνημα στο 1010, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικευμένοι συνεργάτες μιλούν μαζί σας, αξιολογούν την κατάστασή σας και σας δίνουν λύσεις για άμεση ανακούφιση. Τους βρίσκετε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο – όπως τον οικογενειακό σας γιατρό!

Επείγοντα περιστατικά

Πόνοι και αιμορραγία από ατύχημα, πόνοι στο στήθος, βήχας με δύσπνοια, ζαλάδα και απώλεια της ισορροπίας, αδυναμία σε κάποιο μέλος του σώματος και ξαφνική δυσκολία στην ομιλία, ή πολύ υψηλός πυρετός, είναι μερικές μόνο από τις ενδείξεις ενός επείγοντος περιστατικού. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι άνθρωποι του 1010 θα «τρέξουν» για εσάς.

Πρέπει να πάτε στο νοσοκομείο; Αν ναι, σε ποιο νοσοκομείο; Μπορείτε να κάνετε κάτι μέχρι να φτάσει σ’ εσάς ένα ασθενοφόρο;

Καλώντας στο 1010 εσείς ή κάποιος δικός σας άνθρωπος, έχετε άμεση πρόσβαση σε συμβουλές πρώτων βοηθειών και οδηγίες από γιατρούς για την αντιμετώπιση του έκτακτου περιστατικού. Επιπλέον, οι άνθρωποι του 1010 σας ενημερώνουν για τα συνεργαζόμενα με την INTERAMERICAN ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε.

Μεταφορά ασθενούς

Όταν αντιμετωπίζετε ένα έκτακτο και επείγον περιστατικό από μία ασθένεια ή ένα ατύχημα, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά σας στο νοσοκομείο. Σε μία τέτοια περίπτωση, κάθε λεπτό κάνει τη διαφορά.

Πώς θα φτάσετε έγκαιρα στο νοσοκομείο; Ποιες είναι οι διαδικασίες; Ποιος θα αναλάβει να τις διαχειριστεί; Ποιος θα φροντίσει τους ανθρώπους σας;

Σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 θα αναλάβουν για σας, βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών σας προσώπων, ώστε να βρίσκονται κοντά σας ή κοντά στα παιδιά σας. Με το 1010, η INTERAMERICAN φροντίζει τα πάντα για εσάς, ώστε εσείς να επικεντρώνεστε μόνον στην υγεία σας.

Ενημέρωση καλύψεων & διαδικασιών

Κάθε κάλυψη που αφορά την υγεία σας εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει. Οι άνθρωποι του 1010 θα σας εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια το συμβόλαιό σας, για να μπορείτε να κάνετε τη βέλτιστη χρήση του!

Καλύπτεσθε για ένα συγκεκριμένο περιστατικό υγείας που αντιμετωπίζετε; Από πότε ξεκινά η κάλυψή σας; Ποιες υπηρεσίες παρέχονται στο συμβόλαιό σας; Πώς και πότε θα γίνει η αποζημίωσή σας; Χρειάζεστε κάποια παραστατικά;

Στο 1010 μπορείτε να μάθετε με απόλυτη ακρίβεια όλες τις πληροφορίες του συμβολαίου σας και να ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Πώς θα καλέσετε την Γραμμή Υγείας 1010

  • Καλέστε στο 1010, από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο στην Ελλάδα ή στο
  • +30 210 946 1999, αν καλείτε από το εξωτερικό
  • +30 6932 237000, σε περίπτωση βλάβης του σταθερού σας τηλεφώνου